Öppettider Halmstad!

       

         

           ÖPPETTIDER VECKA 27-32:

                      7.00-16.00

               LUNCHSTÄNGT 12-13

          OBS! GÄLLER I HALMSTAD

Öppettider Halmstad!

Vårt sätt

För att beskriva hur vi jobbar måste vi börja med en något sliten klyscha. Vi gör nämligen allt vi kan för våra kunder.

Vårt sätt är att ställa upp i alla väder, att finnas till hands och att bistå med all vår samlade erfarenhet och kunskap. Som det entreprenörsdrivna familjeföretag vi är sitter det i generna. Vi är flexibla, anpassar oss och hittar alltid en lösning för varje enskilt behov.

Specialisten på anskaffning

Med 1500 leverantörer och tillgång till över en miljon artiklar har vi kapacitet att vara din totalleverantör. Därför ställer vi höga krav på vår egen kompetens. Vi är stolta över att ha både erfarenhet, bredd och spets och vet vikten av kunskap om regelverk och annat som rör det vi säljer. Hos oss kan du vara säker på att bli uppdaterad, att det du köper är rätt för dig och att det håller hög kvalitet.

Det bästa av två affärsmodeller

Samtidigt som vi är ett fristående bolag som kan vara snabbfotade och flexibla ingår IMAB i en stor familjeägd koncern, Derome. En kombination som gör oss starka med muskler i ryggen. Våra två butiker har alla ett stort lokalt kundanpassat sortiment som kompletteras med ett centrallager med effektiv distribution direkt till våra kunder. Sammanfattningsvis kan man säga att vi vill ge dig förstklassig service och att du får en partner med tillgång till hela världens spetskunskap. Som kund hos oss ska du sällan behöva vända dig någon annanstans.